/ / Kuinka monta jaksoa jääkiekossa

Kuinka monta jaksavaa jääkiekkoa

Tässä pelissä on miljoonia faneja.Atlantin valtameren molemmin puolin. Suosio on jalkapalloa huonompi. Sen säännöt ja määräykset muotoilivat lopulta 1900-luvun puolivälissä. Erityisesti tämä antoi lyhyen vastauksen kysymykseen siitä, kuinka monta jaksoa jääkiekossa. Niitä on kolme. Samalla on kuitenkin useita merkittäviä yksityiskohtia.

kuinka monta jaksoa jääkiekossa

Jääkiekon historiasta

Kanadaa pidetään yleensä jääkiekon syntymäpaikkana.Kukaan ei tule kyseenalaistamaan hänen ensisijaisuuttaan, mutta on huomattava, että jotkut keskiaikaiset hollantilaiset talvimaisemat kuvaavat peliä, jota me kaikki rakastamme niin paljon. Sen sekoittaminen mitä tahansa on mahdotonta. Tietenkin näissä muina aikoina kukaan ei miettinyt kuinka monta jaksoa jääkiekossa. Pelattu, todennäköisesti, kunnes kyllästyt. Mutta 20. vuosisadan alussa tämä kansanpeli oli kokenut monimutkaisen kehityksen, ja joka vuosi hankki yhä enemmän ammatillisen urheilun piirteitä. Elämä on mahdotonta tehdä, kun ei noudateta pelin yleisiä sääntöjä. Minun piti kehittää yhteisiä sääntöjä ja määrittää muun muassa, kuinka monta jääkiekkoa riittää voittajan määrittämiseen. Vähitellen lähentyi numeroon 3.

Kuinka monta kertaa jääkiekossa on nyt?

Jääkiekon nykyaikaiset säännötkaikilla kolmella jaksolla. Mutta ongelmana on, että voittajan määrittämiseksi ne eivät usein riitä. Ja jos kolmannen jakson jääkiekkoottelun tärkein aika päättyy piirtämään, tuomarit asettavat ylimääräisen ajan. Muuten sitä kutsutaan "ylitöiksi". Mannermaisen jääkiekkoliiton säännöllisissä mestaruuskilpailuissa ei asetusten mukaan voi tehdä mitään. Ja jos ylitöitä ei paljasteta voittajaa, joukkueet vaihtavat rangaistuksia ja laukaisuja. Kunnes yhden joukkueen voittoon. Tämän pelin ymmärtämiseksi on tärkeää, kuinka kauan jääkiekko on. Sen kesto on 20 minuuttia "puhdasta" aikaa. Tämä tarkoittaa, että kun peli pysähtyy jostain syystä ja tämä tapahtuu melko usein ajanjakson aikana, sekuntikello, joka mittaa toistoaikaa, pysähtyy samanaikaisesti. Lepoaika jaksojen välillä on 15 minuuttia.

kuinka kauan on jääkiekon aika

Play off

Mutta mielenkiintoisin asia tapahtuu finaalissamestaruuden osat, muuten kutsutaan "leikkimään". Tässä vaiheessa peli terävöittää ja muuttuu erittäin dynaamiseksi. Sen tulos on usein täysin arvaamaton. Ottelua ei ole ottelun lopussa. Viimeisissä peleissä kysymys ”Kuinka monta jaksoa jääkiekossa?” Tulee merkityksettömäksi. Jos kolme normaaliaikaa ei paljasta voittajaa, niiden lukumäärä on rajaton. Peli jatkuu, kunnes ensimmäinen hylätty kiekko. Ja joissakin tapauksissa se viivästyy hyvin pitkään. Mannermaisen jääkiekkoliiton historian pisin ottelu tapahtui Severstalin ja Lokomotiv-joukkueiden välillä 25. helmikuuta 2013. Se päättyi 119 minuutissa, kun Severstalin voitto oli 3: 2. Ja voimme ennustaa, että tämä ennätys ei kestä kauan.