/ / Svetlana Kuznetsova: tennis, perhe, henkilökohtainen elämä, harrastukset

Svetlana Kuznetsova: tennis, perhe, henkilökohtainen elämä, harrastukset

Kuznetsova Svetlana Aleksandrovna - erinomainen tennispelaaja, voittaja useista Grand Slam -sarjan kilpailuista. Hän on Venäjän kunniakas urheilumestari.

Svetlana Kuznetsova: elämäkerta

svetlana kuznetsova tennis
Tuleva mestari syntyi 27. kesäkuuta 1985Pietari urheilijoiden perheessä. Lapsuudestaan ​​asti Svetlana kehotti rakastamaan terveellisiä elämäntapoja. Jokainen perheaamu alkoi yhteisellä maksulla, kävelee raikkaassa ilmassa.

Kun aloin harjoittaa vakavasti urheilua SvetlanaKuznetsova? Tennis tuli osa hänen elämäänsä seitsemäntoistavuotiaana. Tytöllä oli oikealla ollessa todellinen ilo. Hän onnistui ylläpitämään samanlaisia ​​tuntemuksia aikuisuudessa.

Ensimmäinen vakava voitto tuli Svetlanalle vuonna 2001vuosi, jolloin urheilija sai ammatillisen aseman 16-vuotiaana. Debyyttikaudella hän onnistui voittamaan ITF-turnauksen. Vuonna 2004 urheilija saavutti US Openin viimeisen vaiheen ja voitti kilpailun. Mutta odottamaton menestys oli vasta alku. Loppujen lopuksi tennispelaaja ymmärsi nyt, että uudet saavutukset vaativat häntä työskentelemään entistä kovemmin harjoittelussa ja lisäämään omistautumista.

Svetlanan voitot ja palkinnot

Kuznetsova Svetlana Aleksandrovna
Kuznetsova Svetlana Aleksandrovna useammin kuin muutkotimaiset tennispelaajat päätyivät Grand Slam -turnausten sarjan viimeisiin otteluihin. Urheilija saavutti niin korkeat kilpailun vaiheet 6 kertaa tuplakilpailuissa ja 4 kertaa yksinpelissä.

Kuten edellä todettiin, Svetlana onvoittaja United States Open. Vuonna 2004 kilpailun viimeisessä kaksintaistelussa Kuznetsova voitti toisen venäläisen urheilijan Elena Dementievan. Seuraava finaali, jossa tennispelaaja tapasi jälleen maanmiehensä, järjestettiin Roland Garros -turnauksessa vuonna 2009, jossa urheilija voitti Dinara Safinan.

Mitä muita saavutuksia Svetlana vakuutti itselleen?Kuznetsova? Tennis antoi hänen esiintyä peräti 30 kertaa suurten maailman turnausten otsikkootteluissa. Tähän mennessä urheilija jakaa ensimmäisen sijan venäläisten urheilijoiden sijoittelussa finaalien lukumäärän mukaan yhdessä Marat Safinin ja Maria Šarapovan kanssa.

Svetlana Kuznetsova (tennispelaaja): henkilökohtainen elämä ja harrastukset

Svetlana Kuznetsova tennispelin henkilökohtainen elämä
Tenniskentän ulkopuolella venäläinen urheilijayrittää elää tavallista elämää. Svetlana on harmiton jalkapallofani. Suurin ilo hänelle on vieraileminen suosikkijoukkueensa - Pietarin “Zenith” -otteluissa. Hän seuraa Kuznetsov-klubin menestyksiä ja esiintymisten välillä maailman tennisturnauksissa.

Toinen Svetlanan heikkous on lumilautailu. Lisäksi harjoittelusta vapaa-ajallaan tennispelaaja rakastaa tanssia modernin musiikin parissa, opiskella vieraita kieliä.

Elämän kumppanin etsiminen on tänäänei tärkein tehtävä, jonka Svetlana Kuznetsova asettaa itselleen. Tennis on tällä hetkellä urheilijan prioriteetti, kuten Venäjän mestari itse on toistuvasti todennut.

perhe

Nuoruudessaan Svetlanan isä harrastaa pyöräilyä, ja nyt hän on mukana valmistelemassa nuoria urheilijoita vakaville aloituksille tällä alalla.

Tennispelaajan äiti on toistuvasti voittanut kultaapalkintoja samassa pyöräilyssä, erityisesti hän voitti 6 maailmanmestaruutta. Hänellä on Neuvostoliiton arvostettu urheilumestari. Nykyään hän on valmentaja yhdessä Pietarin urheilukouluista.

Svetlana Kuznetsovan veli on Atlantan olympialaisten varavoitto, jossa hän voitti kerran arvostettuja palkintoja Venäjän maajoukkueen kilpailuissa pyöräradalla.

Urheilijan viimeisimmät saavutukset

svetlana kuznetsova elämäkerta

Mitä menestyksiä Svetlana Kuznetsova voi ylpeillä tänään? Tennis on hänelle edelleen elinikäinen asia.

Vuonna 2015 kaksintaistelussa italialaista Francescaa vastaanSchiavone Ranskan Grand Slam -turnauksessa, urheilija pelasi uransa pisimmän ottelun, jolla oli eräänlainen ennätys. Kokouksen seurauksena venäläinen nainen hävisi kilpailijalleen, ja tennispelaajien kentällä viettämä aika oli 3 tuntia 50 minuuttia.

Samalla kaudella 2015/2016 Svetlana Kuznetsovateki vielä yhden mestaruuden tittelin Kremlin Cup -turnauksessa. Viimeisessä pelissä mestari voitti toisen venäläisen naisen Anastasia Pavlyuchenkovan. Kokous päättyi kahteen sarjaan, joihin käytettiin vain yksi tunti ja 18 minuuttia.

Viimeisin saavutus Svetlanan uusimmalla urallaon voitto sarjassa "Premier", joka pidettiin Sydneyssä tänä vuonna. Matkalla titteliin Kuznetsova ohitti luokitusurheilijat kuten Simona Halep, Sabina Lisicki ja Sara Errani ruudukossa. Turnauksen viimeisessä kokouksessa Svetlana voitti tennispelaajan Puerto Ricosta Monica Puig. Siten venäläinen urheilija voitti 16. uransa.