/ / Toivottavasti "Zenith" - Jevgeny Chernov

Toivottavasti "Zenith" - Evgeny Chernov

Evgeny Chernov on nuori venäläinen jalkapalloilija, joka pelaa puolustajana ja keskikenttäpelaajana. Tomskin jalkapallo-opiskelija suojaa nyt Pietarin “Zenith” -värejä.

Siperian hahmo

Jevgeni Tšernov
23 октября 1992 года на свет появился Евгений Tshernov. Hän syntyi Tomskissa, kaukana jalkapallokaupungista, mutta lapsuudestaan ​​hän kiinnostui tästä urheilusta. Tavoitteellisuus ja pitkäjänteisyys määrittivät monessa suhteessa sen aseman, jolla hän aloitti pelaamisen - referenssivyöhykkeellä.

17-vuotiaana Chernov pääsi ensin omaan hakemukseensa“Tom” Venäjän mestaruusottelussa. Samana vuonna, 13. elokuuta, hän debytoi nuorisojoukkueiden turnauksessa. Vastustajat olivat Samaran ”Neuvostoliiton siivet”. Totta, ensimmäinen pannukakku oli paakkuinen - “Tom” hävisi (0: 3).

Seuraavana vuonna kuulin joukkueenUssuriyskin "Mostovik-Primorye", joka pelaa toisen divisioonan "itä" -vyöhykkeellä, mutta päätti lopulta jäädä Tomskiin ja harrastaa nuorten mestaruutta.

Pian hän alkoi olla mukana pääryhmän koulutuksessa.

Debyytti Valioliigassa

Evgeny Chernov elämäkerta
Vuodesta 2011 Evgeny Chernov, jonka elämäkerta sen jälkeen alkoi muuttua dramaattisesti, alkoi päästä Premier League -otteluihin. Hän aloitti kentän kuitenkin vasta vuonna 2012.

Se tapahtui 27. huhtikuuta."Tom" yritti säilyttää oleskeluluvan Valioliigassa, ja sen kilpailija - Perm "Amkar" - oli yksi johtajista taistelussa 8.-16. Sijasta. Tšernov ilmestyi kentälle 80. minuutilla Nikita Bazhenovin sijaan, mutta ei voinut vaikuttaa ottelun lopputulokseen. Kokous päättyi tasapeliin (0: 0). Kauden lopussa “Tom” lähti jalkapalloliitosta.

Ensimmäisessä divisioonassa

Jevgeni Tšernov valokuva
Jevgeni Tšernov vietti seuraavan vuodenOrenburg "Gazovik", esiintyy toisen divisioonan alueella "Ural-Volgan alue". Pelaaja pelasi kentällä 19 ottelua, joissa hän teki 4 maalia. Yhdessä joukkueen kanssa hän kauden lopussa juhli paluutaan FNL: ään.

Dzerzhinskystä tuli keskikenttäpallon seuraava klubi“Chemist”, joka pelasi ensimmäisessä divisioonassa. Täällä hän esiintyi myös lainalla. Lyhyessä ajassa hänestä tuli yksi keskilinjan pääpelaajista, hän onnistui auttamaan klubia pitämään rekisteröintinsä FNL: ssä.

Tämän seurauksena Chernov pysyi "kemisti" -pelaajana vuoteen 2015 asti, jolloin joukkue jatkoi alennusta luokassa. Tänä aikana hän pelasi 58 ottelua, joissa hän teki 1 maalin.

Jevgeni Tšernov vietti vuoden 2015 lainalla vuonnaKrasnojarsk "Jenisei". Klubissa hän vietti vain puolet kaudesta - talvitaukoon saakka ja palasi sitten Tomiin. Tänä aikana hän onnistui pelaamaan 18 ottelussa. Totta, Tomskin kansalaisten kokoonpanoon ei päässyt. Vuonna 2016 Tšernov kiinnostui useista klubeista kerralla, erityisesti Krasnodarista ja Zenitistä.

Neevan kaupungissa

Tammikuussa hän allekirjoitti sopimuksen uuden seuran Evgeny Chernovin kanssa. ”Zenith” ei aluksi pitänyt häntä peruspelaajana, vaikka pelaaja meni ensimmäisen joukkueensa kanssa Itävallan harjoitusleirille.

Ensimmäistä kertaa Chernovin Zenit-paita pukeutuiystävyysottelu Irakin klubia OS Irakia vastaan. Tšernov tuli kentälle ensimmäisen joukkueen kanssa, vietti koko ensimmäisen puoliskon. Peli ei ollut täynnä vaarallisia hetkiä ja päätyi tasapeliin - 0: 0.

Kahdessa leirissä hän osallistui kahdeksan ystävyysotteluunottelut Zenit Evgeny Chernoville. Jalkapalloilija pelasi eniten kentällä sveitsiläistä “Sionia” vastaan ​​- 62 minuuttia. Totta, hän ei voinut auttaa joukkuettaan, "Zenith" hävisi 1: 3.

"Zenithin" ytimessä

Jevgeni Tšernov "Zenith"
Kunnes Chernov sisällytettiin Petrogradin pääjoukkoonvirallisissa otteluissa hän pelasi Zenit-2-maatilaklubissa pelaamalla FNL-mestaruudessa Vladislav Radimovin johdolla. Tälle joukkueelle Eugene onnistui pelaamaan 26 ottelua, joissa hän teki yhden maalin.

Debyyttinsä pääjoukossa jalkapalloilijalla oliVenäjän Cupin 1/16 finaalin otteluissa. Pietarilaiset menivät vierailemaan ensimmäisen divisioonan joukkueeseen - FC "Tambov". Tšernov tuli kentälle aloitusjoukkueessa ja vietti kentällä 90 minuuttia.

"Tambovin" puolustamiseksi "Zenith" ei oleluotu niin, että debyytti ei pilannut joukkueensa säätä. Vaikka alkupuolisko kehittyi kovassa taistelussa, Zenit onnistui avaamaan tilin juuri ennen taukoa. Mutta kokouksen toisella puoliskolla tambiovilaiset löysivät itsensä täysin. Tämän seurauksena kokous päättyi 0: 5-tulostauluun vieraiden eduksi.

Debytoi Valioliigassa Zenit 24: n kanssaLokakuu Evgeny Chernov. Valokuva jalkapalloilijasta koristi sinä päivänä valokuvaraportteja ottelusta. Hän tuli kentälle alkujoukossa, mutta tauon aikana hänet korvattiin Artur Yusupovilla. Pietarilaiset voittivat - 1: 0.

Huolimatta siitä, että Tšernov käytti vain puolet,valmentajat pitivät hänestä. Seuraava ottelu ilmestyi jälleen tukikohdalle. Ja vastustaja osoittautui periaatteelliseksi henkilökohtaisesti Eugeneelle - omalle "Tomilleen", jossa hän ei voinut saada jalansijaa.

Ja heti hänet onnistui merkitsemään tehokkaastiToiminnot. 26. minuutilla Chernov katkaisi erittäin tarkan hevosen syötön maalivahdin, Dziuba, joka sai pallon, heitti sen liikkeellä Kokorinille, joka ampui sen selvästi. 1: 0. Ottelun loppuun asti tulos ei muuttunut. Joten Eugene osallistui suoraan voittoon entisestä klubistaan.

Jokaisessa ottelussa hän on yhä kiinteämpi"Zenith", odottaa lähitulevaisuudessa tulevan tämän klubin avainpelaajaksi, osallistuen menestyksekkäästi paitsi puolustukseen, myös joukkueen hyökkäystoimiin.

Osana maajoukkuetta

Jevgeni Tšernovin jalkapalloilija
Vuonna 2011 Evgeny Chernov kutsuttiin ensimmäistä kertaa Venäjän nuorten jalkapallojoukkueiden sijaintipaikkaan. Tuolloin hän oli 19-vuotias.

Tšernov osallistui kansainväliseen turnaukseenvuonna 1992 syntyneet pojat, pidetty Portugalissa. Debyytti tapahtui ottelussa ranskalaisten kanssa, 62. minuutilla Evgeniy tuli vaihtoon. En kuitenkaan onnistunut tekemään pisteitä tehokkailla toimilla, kokous päättyi tasapeliin - 0: 0. Yhteensä hän vietti 3 ottelua maajoukkueen puolesta, kun taas häntä ei enää kutsuttu maajoukkueisiin.

Tänään, kun Stanislav Cherchesov saapuu pääjoukkueen johtoon, kaikilla on mahdollisuus.