/ / Vladimir Khinchegashvili, freestyle-paini: osallistuminen olympialaisiin

Vladimir Khinchegashvili, freestyle-paini: osallistuminen olympialaisiin

Один из самых популярных сегодня грузинских Urheilijat - Vladimir Khinchegashvili. Freestyle-paini toi hänelle kunnioitusta ja tunnustusta painiyhteisössä. Vuoden 2012 olympialaisissa Georgian urheilija voitti hopeamitalin suorittamalla luokassaan enintään 55 kiloa. Ja jo seuraavissa peleissä hän pystyi voittamaan.

Urheilijan elämäkerta

Vladimir Khinchegashvili vapaapainissa

Vuonna 1991 syntyi Vladimir Khinchegashvili.Freestyle-painista tuli hänen intohimonsa lapsena. Hän alkoi harrastaa tätä urheilua kotikaupungissaan Gorissa. Hän on tällä hetkellä paikallisen Dynamo-urheiluseuran jäsen. Hänet kasvatettiin pienessä asutuksessa lähes sadan kilometrin päässä pääkaupungista - Tbilisistä. Georgian itäosassa.

Intohimo ja rakkaus tätä urheilua kohtaan kasvatti häntäisä, joka oli mukana myös vapaapainissa. Ja melko korkealla tasolla. Erityisesti hänestä tuli maailman ja Euroopan nuorten mestaruuskilpailujen voittaja.

Vladimir päätti lapsena seurata hänen jalanjälkiä. Siksi minun ei tarvinnut pitkään huolehtia urheilulohkon valitsemisesta. Hänen ensimmäisten valmentajiensa joukossa olivat hänen isänsä Arkady ja Nugzar Shireli.

Ensimmäiset menestykset kotimaan areenalla eivät ole kauan odotettavissapiti, ja pian niitä seurasivat kansainväliset voitot. Vuonna 2011 Vladimir Khinchegashvili voitti hopeamitalin EM-kisoissa. Freestyle-paini toi hänelle palkinnon Saksan kaupungissa Dortmund. Georgian urheilija osoittautui koko turnauksen ajan vastustajiaan vahvemmaksi. Vain venäläinen Jamal Otarsultanov pystyi pysäyttämään hänet ratkaisevassa ottelussa.

Perheessä Vladimir oli vanhin lapsi, hänellä on myös sisar, jonka kanssa hän ylläpitää jatkuvasti suhdetta.

Lontoon olympialaiset

olympialaiset 2016 vapaa-paini Vladimir Khinchegashvili

Vuonna 2012 painija Vladimir Khinchegashvili ensimmäistä kertaameni olympialaisiin. Georgian urheilija saapui turnaukseen Lontooseen. Georgia esitteli olympialaisissa erittäin tehokkaan paini-joukkueen, joka lopulta voitti 6 mitalia. Totta, heidän joukossaan ei ollut yhtä kultaa. Vladimir Khinchegashvili ei ollut poikkeus. Pelien vapaa paini oli edustettuna 7 painoluokassa. Khinchegashvili esiintyi kevyimmässä luokassa alle 55 kiloa painavien urheilijoiden joukossa.

Hän pääsi turnaukseen Euroopan kauttapätevyys yhdessä turkkilaisen Ahmet Pekerin kanssa. Lontoossa georgialainen otti ensin haltuunsa egyptiläisen Ibrahim Farahin, sitten bulgarialaisen Radoslav Velikovsin ja intialaisen Amit Kumarin. Välieräottelussa häntä vastusti merkittävä japanilainen painija Shinichi Yumoto, jonka Khinchegashvili kukisti.

Taistelussa kultamitalista georgialaiset tulivat yhdessäVenäläinen Jamal Otarsultanov, joka oli jo voittanut Euroopan mestaruuden kolme kertaa. Taistelu päättyi venäläisen hyväksi. Vladimir Khinchegashvili voitti ensimmäisen olympiamitalinsa. Taistelu toi hänelle mainetta koko maassa.

Olympialaisten yleisarvostelussa ensimmäiset olivat venäläiset, jotka voittivat 11 mitalia, joista 4 on kultaa. Georgia sijoittui yhdeksänneksi kolmella hopeamitalilla ja kolmella pronssimitalilla.

Siirtyminen toiseen painoluokkaan

Khinchegashvili Vladimirin paini

Vuonna 2013 Khinchegashvili alkoi esiintyä uudessa painoluokassa itselleen - jopa 60 kiloon. Tämän kauden EM-kisat pidettiin kotimaassaan - Tbilisissä.

On huomionarvoista, että luokassa enintään 55 kiloavoittaja oli hänen joukkuetoverinsa Giorgi Edisherashvili. Artikkelimme sankari pääsi semifinaaliin, jossa hän tapasi venäläisen Opan Sat, kolminkertaisen Euroopan mestarin. Georgia hävisi ja oli tyytyväinen pronssimitaliin.

Euroopan mestari

Vuonna 2014 Vladimir Khinchegashvili alkoi esiintyä uudessa painoluokassa. Painijaliiton sääntöihin tehtiin muutoksia, ja urheilija oli vastustajien joukossa korkeintaan 57 kiloa.

Uusien sääntöjen mukainen EM pidettiin vuonnaVantaan kaupungissa. Yleensä Georgian joukkue arvioi tämän turnauksen epäonnistuneeksi. Vain kaksi maajoukkueen jäsentä nousi palkintokorokkeelle. Konstantin Khabalashvili tuli kolmanneksi kategoriassa enintään 65 kiloa, kun taas Khinchegashvili tuli Euroopan mestaruuden voittajaksi ensimmäistä kertaa urallaan.

Ratkaisevassa taistelussa hän osoittautui vahvemmaksi kuin monacolainen painija Gennady Tulby, kotoisin Moldovasta.

Hopeaa Taškentissa

Vladimir Khinchegashvili Ossetian

Minun piti vahvistaa luokkani maailmassamestaruus Vladimir Khinchegashvili. Ossetialainen (Vladimirilla on ossetialaiset juuret) saapui osallistumaan turnaukseen maailman vahvimpien painijoiden keskuudessa Uzbekistanin pääkaupungissa Taškentissa.

Turnaus oli voitto Venäjän maajoukkueelle, joka voitti 15 mitalilla, joista 6 oli kultaa. Georgian maajoukkueen kokoelmassa oli vain yksi palkinto. Khinchegashvili voitti sen.

Painoluokassa enintään 57 kiloa hän hävisi finaalissa vain Korean demokraattisen kansantasavallan edustajalle Yang Gen Ilulle, Lontoon olympialaisten pronssimitalistille.

Voitto Las Vegasissa

Vladimir Khinchegashvili -olympialaiset
Uusi sivu urheiluurallasiKhinchegashvili avattiin vuonna 2015, kun hän meni Amerikan Las Vegasin maailmancupiin. Hän saapui turnaukseen yhdellä mestaruuden suosikeista, jolla jokaisen vastustajan oli laskettava.

Tällä kertaa turnauksessa pelattiin 24 sarjaa palkintoja. Lisäksi oli tiukka rajoitus - kussakin yhden maan painoluokassa vain yksi osallistuja saattoi olla edustettuna.

Yleisessä sijoituksessa taistelu eteni keskenäänVenäläiset ja amerikkalaiset, jotka lopulta voittivat 4 kultamitalia. Venäjän maajoukkueella oli kuitenkin enemmän palkintoja (14 vs. 7), joten hän sai ensimmäisen joukkueen sijan. Ukrainalaiset erottivat itsensä myös palkintojen lukumäärällä - heillä on 9 mitalia. Yhteensä 29 valtion edustajat nousivat palkintokorokkeelle.

Georgialaiset ovat voittaneet vain yhden kultaa.Vladimir Khinchegashvili toi sen maajoukkueensa säästöpossulle. Hän kilpaili luokassa 57 kiloa. Puolivälierätaistelussa kovassa taistelussa hän onnistui voittamaan mongolien Erdenebatyn Bekhbayarin.

Khinchegashvili pelasi kultaa iranilaisen Hassan Rahimin kanssa. Georgian painija voitti maailmanmestaruuden ensimmäistä kertaa.

Championship Riiassa

Vladimir Khinchegashvili finaali

Eniten seuraavien kesäolympialaisten aattonavuoden 2016 paini Euroopan mestaruudesta tuli tärkeä. Se tapahtui Latvian pääkaupungissa Riiassa. Georgian maajoukkue on osoittanut erinomaisen tuloksen. Vapaapainon yleisarvostelussa georgialaiset ottivat ensimmäisen sijan pisteissä ja voittivat jopa venäläiset urheilijat.

Vain mitalijärjestyksessä Georgia otti toisenpaikka. EM-kisoissa heillä on 9 mitalia, joista 3 on kultaa, 2 hopeaa ja 4 pronssia. Venäjän joukkue voitti 12 palkintoa, joista 7 on kulta, yksi hopea ja 4 pronssia.

Painoluokassa enintään 61 kg Vladimir Khinchegashvili käytti puheenvuoron.Finaali osoittautui hänelle vaikeaksi, häntä vastusti valkovenäläinen Georgy Kaliev. Yrittäessään itsevarman voiton puolivälierissä romanialaisesta Ivan Guideasta georgialainen tapasi vakavan vastarinnan ratkaisevassa ottelussa. He onnistuivat voittamaan vain tuomareiden päätöksellä.

Joten hänen säästöpossussaan oli uransa toinen kulta maailmanmestaruuskilpailuissa.

Rion olympialaiset

Elokuussa 2016 Khinchegashvili menitoiset olympialaiset heidän urheiluelämäkerrassaan. Taistelussa pelattiin 18 sarjaa palkintoja, joista lähes 350 urheilijaa ympäri maapalloa lähti taisteluun.

Erinomainen tilaisuus todistaa paremmuusvuoden 2016 olympialaisista tuli niiden painoluokka. Freestyle-paini, Vladimir Khinchegashvili monille olivat jo synonyymejä käsitteitä. Neljä vuotta sitten tapahtuneen epäonnistumisen jälkeen Georgian urheilija aikoi kostaa.

Huolimatta siitä, että ennen turnausta se kutsuttiinsuosikki numero 1, valmistauduin perusteellisesti jokaiseen taisteluun. Hänen todennäköisimmät vastustajansa olivat azerbaidžanilainen Haji Aliyev, kaksinkertainen maailmanmestari, iranilainen Hasan Rahimi, mongoli Erdenebatyn Behbayar ja Pohjois-Korean Yan Gen Il. Khinchegashvili tapasi heidät kaikki uransa eri vaiheissa - hän voitti ja hävisi.

Myös mestaruuden tummia hevosia ei voitu alentaa. Venäläinen Viktor Lebedev, kaksinkertainen maailmanmestari, kuubalainen Yovlis Bonne ja hallitseva Euroopan mestari Vladimir Dubov.

Tie voittoon

painija Vladimir Khinchegashvili

Polku finaaliin ei ollut helppo, mutta Vladimir Khinchegashvili voitti sen. Olympialaiset osoittivat jälleen kerran, että täällä ei ole ohimennen taisteluja.

Semifinaaleissa georgialainen taistelija otti Aliyevin haltuunsa. Mutta finaalissa häntä vastusti urheilija, jota kukaan ei ottanut vakavasti ennen turnauksen alkua. Japanilainen Rei Higuchi.

Khinchegashvili voitti pisteillä. Nyt olympiavoittajana hän valmistautuu seuraaviin lähtöihin.