/ / Kirdyapkina Anisya Byasyrovna - kjent idrettsutøver fra Russland

Kirdyapkina Anisya Byasyrovna - kjent idrettsutøver fra Russland

Kirdyapkina Anisya Byasyrovna er russiskatlet som deltok i mange internasjonale turneringer. Hun ble alltid preget av utholdenheten og disiplinen. Kirdyapkina er en av de mest kjente russerne i løpekjøring.

Barndomsutøver

Kirdyapkina Anisya Byasyrovna ble født 23. oktober1989 i Saransk, Mordovia. Denne idrettsutøveren bor der for øyeblikket. I Mordovia ble det født mange kjente turgåere som vant internasjonale turneringer. Denne sporten er veldig populær der.

I en tidlig alder Anisia (den gang Kornikova)begynte sin ferd med å gå løp. Denne sporten når det gjelder underholdning er ikke verre enn å hoppe eller løpe. Denne disiplinen er inkludert i OL-programmet. Jenta kom inn i denne sporten som et resultat av en interessant hendelse. I en alder av ni var unge Anisya sammen med vennene sine i skogen. Der møtte barna den berømte gåløpstreneren Konstantin Nacharkin. Han inviterte dem til å melde seg inn i sportsdelen, og de ble enige. Like etter denne hendelsen i skogen begynte Kirdyapkina, sammen med kameratene, å trene i gangløpsdelen. Venner nektet nesten umiddelbart å delta på klasser, og Anisia ble forelsket i denne sporten og ønsket å oppnå høye sportsresultater.

Kirdyapkina Anisya Byasyrovna

Begynnelsen på en sportskarriere og et møte med en fremtidig ektemann

Kirdyapkina Anisya Byasyrovna begynte å tale klbykonkurranser. Der vant hun alltid premier. Jenta likte forestillingene og drømte om å gå til de olympiske leker. I tenårene møtte Anisia på konkurransene med Sergey Kirdyapkin, som også var profesjonelt involvert i turgåing. Han hadde stort talent og var mye mer teknisk enn sine jevnaldrende.

Bare etter hvert vokste vennskapet mellom seg innforholdet. Etter at hun fylte 18 år spilte elskere bryllup. Trenerne var veldig redde for at Anisia ville slutte å prestere i løpet gange. Frykten deres var imidlertid forgjeves. Idrettsutøverens familieliv hadde en positiv effekt på prestasjonene hennes. Den første suksessen kom til Kirdyapkina i 2007. Kirdyapkina Anisya Byasyrovna klatret på pallen i det russiske vintermesterskapet, europamesterskapet og europacupen. Etter disse seirene begynte sportsverdenen å snakke om henne som en talentfull idrettsutøver. Anisia på konkurransen vant en distanse på 10 og 20 kilometer.

Sergei Alexandrovich Kirdyapkin

Verdensrekord blant juniorer og inhabil diskvalifisering

Anisya Kirdyapkina utførte vellykket i cupenEuropa. Hun vant medalje første gang på denne prestisjetunge internasjonale konkurransen. Deretter, i IAAF Race Walking Challenge Final, viste hun også et høyt resultat, men var bare den andre. Bare Olga Kaniskina var foran henne med liten margin. På denne turneringen presterte Anisya i en avstand på 20 kilometer. Allerede ved neste turnering tok denne atlet hevn på Kaniskina ved vintermesterskapet.

Kirdyapkina Anisya Byasyrovna (nasjonaliteten innfødt i Mordovia blir ofte diskutert av fansen) på denne turneringen satte hun verdensrekord blant juniorer. Så, i Kirdyapkinas karriere, var det diskvalifikasjon av tekniske årsaker. Denne typen straff er ganske vanlig i denne sporten. Men det var første gang for henne. Anisya mistet ikke motet, men begynte tvert imot å jobbe enda hardere på trening.

Kirdyapkina Anisya biografi

Karriereoppfølging

Straffen motiverte bare Kirdyapkina og hunbegynte å prestere enda bedre. I 2009 kom hun med suksess til finalen i verdensmesterskapet. Men der var denne atleten bare femmer. Mannen Sergey Aleksandrovich Kirdyapkin opptrådte også på dette verdensmesterskapet i en avstand på 50 kilometer. Hans mesterløp fant sted 5 dager etter Kirdyapkinas prestasjoner.

Etter at Anisya viste et høyt nivå av forestillingerpå det nasjonale mesterskapet, og deretter på EM. I 2011 deltok atleten igjen i vintermesterskapet. Hun tapte for vinneren med bare ett sekund. Neste år ble drømmen hennes endelig. Hun ble med på landslaget for de olympiske leker. Der viste Anisya et godt resultat, men i følge resultatene fra konkurransen tok hun igjen bare femteplassen. Kirdyapkina la ikke skjul på sin anger.

Forestillinger på Universiaden

På Universiade, som fant sted i Kazan,utøveren har bevist at hun er i stand til å vinne. Gull i Kazan løftet humøret etter 5. plassen ved OL. Deretter dro hun til Moskva og deltok i verdensmesterskapet. Der tok hun 2. plass i en bitter kamp. Sergey Alexandrovich Kirdyapkin hjelper kona med å oppnå høye resultater på alle mulige måter. Han deler sin erfaring med henne og setter henne opp for seriøs konkurranse.

Kirdyapkina Anisya Byasyrovna nasjonalitet

Kirdyapkina Anisya, hvis biografi utviklet segveldig vellykket ble hun en av de mest populære russiske idrettskvinnene i løpetur takket være arbeidet og disiplinen. I sin karriere vant jenta eller var en prisvinner på prestisjetunge konkurranser. For øyeblikket fortsetter den suksessrike utøveren karrieren.